Cinta

Sayang dengar kan lah perkataan ku ini i really love tolong lah sayang ampunilah aku ini .aku akan jaga kau aku tak nak buat , tapi maafkan aku sayang never wont you really love you, maafkan aku.dengarlah oh sayang aku cinta padamu cinta ku hanya satu kau pun tahu

Advertisements

Cinta

Cinta itu tak boleh paksa kepada semua anda ingat lah janganlh lupa .jika betul menyayangi orang itu berterus terang lah